Cégismertető

A XXI. Század emberének legnagyobb értéke a munkaképesség, aminek záloga a kifogástalan egészség- fizikai, szellemi állapot- ennek eléréséhez, megtartásához, visszaállításához kíván segítséget nyújtani a Sani-Prevent Kft.

A betegségek nagy része anyagforgalmi eredetű, aminek hátterében a nem megfelelő táplálkozás áll. Étrendünkből nagyon gyakran hiányoznak esszenciális összetevők- olyan tápanyagok amiket a szervezet egyéb, hasonló molekulaszerkezetű anyagokból nem tud előállítani, így az étrendünkben elengedhetetlen a folyamatos jelenlétük, ezeknek a hiánya különféle megbetegedések elindítója lehet. A legtöbb esszenciális anyag a tengeri eredetű élelmiszerekben található. Földrajzi helyzetünkből adódóan ilyenekhez kevésbé jutunk hozzá, pótlásuk majdhogy nem csak étrend kiegészítők révén lehetséges.

Cégünk profilja, a mozgásszervi problémák megelőzéséhez, a működőképesség visszaállításához elengedhetetlen étrend kiegészítők importja, hazai forgalmazás. A szakemberek figyelmének felkeltése, az átlag emberek tájékoztatása a ” tudomány köznyelvre fordítása révén”.

Tevékenységünk megnevezése Sani-Prevent Mozgásszervi Program (SPMP)

Mottónk: Felszabadult, fájdalommentes mozgást mindenkinek!

A Sani-Prevent Kft 1998-óta foglalkozik humán egészségmegőrző termékek forgalmazásával. Exkluzív importszerződésben áll az Új-Zélandi McFarlane- Healtheries of NZ Ltd. céggel (majd jogutódjával), mely a világon egyedülálló minőségű, piacvezető, speciális étrend kiegészítőket gyárt.

Cégünk profilbővítésének köszönhetően, ezentúl humán termékeink mintájára, prémium alapanyagokból, saját fejlesztésű táplálékkiegészítőket kezdünk forgalmazni kifejezetten lovak és kutyák részére.

www.saniprevent.hu

Hozzászólás jelenleg nem lehetséges.